Door HR ... met HR en ... voor HR

Voor de basis van dit event moeten wij teruggaan tot in 1996. Rony Hoebeke startte in dat jaar samen met zijn collega’s bestuurders van het toenmalige VDP Oost-Vlaanderen een initiatief dat in die tijd wenkbrauwen deed fronsen. Het was toen een gedurfde keuze en tegelijk een zeer ambitieus programma. Maar het bleek onmiddellijk een groot succes te zijn. De ondersteunende partners vroegen snel naar een jaarlijkse frequentie in plaats van de 3-jaarlijkse die de initiatiefnemers voor ogen hadden.

Voor de organisatie was dit op dat ogenblik niet haalbaar. De driejaarlijkse frequentie werd behouden tot editie 2005. Het was het moment om keuzes te maken. Rony nam het engagement op zich om de vraag van de partners van het eerste uur positief in te vullen en werkte tegelijk aan een nieuwe aanpak vanuit zijn eigen organisatie D.E.N.K.-HR bvba. Het werd een netwerk-event met een nieuw kleedje, een nieuwe identiteit en een eigen specifieke website. Maar vooral een project DOOR ... MET en VOOR  HR-collega's.

Het werd hét netwerkevent bij uitstek welke een inhoudelijke component wist te koppelen aan een publicitaire/communicatie dimensie voor diverse steakholders, w.o. natuurlijk de partners.