De organisatoren van het HR-Gala willen voor de toekomst nog meer de nadruk leggen op inhoudelijke thema's in relatie tot het HRM werkveld.
Naast het uitsturen van onze HR-Ambassadeurs willen wij  ook verder inspirerende initiatieven nemen. Thema's die vandaag en/of in de toekomst onze agenda's zullen bepalen horen daarbij. Onze trouwe partners van het HR-Gala zijn belangrijke actoren in dit HR-werkveld en kunnen hierbij een stimulerende rol spelen. Tegelijk denken wij dat dergelijke aanpak de betrokkenheid/visibiliteit van de partners ook ten goede komt. Daarom zullen wij ook met hen de dialoog aangaan bij verdere uitwerking.

Wij hebben al mooie trajecten via voorprogramma's achter de rug, maar dit jaar wilden wij daar nog een extra dimensie aan geven.
Daarom werd besloten om het HR-Team van Antwerp Management School een uitgebreid onderzoek te laten uitwerken rond "De menselijke aspecten van Mobiliteit". Zij doen dit in nauwe samenwerking met VBO - Jobat Media en Goosebumps (de nieuwe bestuursploeg).

De resultaten van dit onderzoek zullen in exclusiviteit gepresenteerd worden tijdens een voorprogramma bij het HR-Gala op donderdag 18 oktober 2018.
Het voorprogramma start om 16 uur stipt en zal ook doorgaan in de Ghelamco Arena in Gent.
Einde programma zult u kunnen deelnemen aan een uitgebreide netwerkreceptie.

De organisatoren werken nog aan een aantal praktische punten, maar U kunt zich hiervoor al inschrijven door simpelweg een mail te sturen aan sec@hr-connections.be (gewoon klikken en mailstructuur staat klaar):

Niet vergeten om  125 euro (BTW inclusief) te storten op rekeningnummer BE53 0682 2494 5653, met de vermelding 'Voorprogramma HR-GALA' Vergeet ook niet alle elementen te vermelden voor de opmaak van uw factuur. Uw deelname is verzekerd van zodra de betaling is gebeurd. 
 
LET WEL: deelname aan dit voorprogramma is automatisch voorzien voor de deelnemers aan het HR-Gala zelf  (m.a.w. als u inschrijft voor het HR-Gala hoeft u niets meer te doen mbt het voorprogramma)